Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επιμένει ο Μασάδο για Ολυμπιακό!

Μπορεί η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” να ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να κάνει άλλη μεταγραφή, ωστόσο ο Μασάδο εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.
 
Ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, τόνισε χαρακτηριστικά: “Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, από τους πιο γνωστούς της Ευρώπης. Παίζει σταθερά στο Champions League και κατακτά συνέχεια τίτλους στην Ελλάδα. Είναι ιστορικός σύλλογος και με καλύπτει απόλυτα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Μου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβρώ τη. ζωή μου”.
 
Στη συνέχεια ανέφερε: “Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν άριστη παρουσία φέτος στο Champions League και από ατυχία έμεινε η ομάδα έξω από τους «16» της διοργάνωσης. Έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και απέδειξαν πόσο δυνατοί είναι. Έχω μιλήσει με τον Κέβιν (Μιραλάς) και μου έχει πει κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό. Αυτός, όμως, με τον οποίο διατηρών φιλία πάρα πολλών ετών και πραγματικά τον θεωρώ αδερφό μου είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μου έχει πει τα πάντα για την Ελλάδα και μου έχει δώσει αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό από παλιά. Μάλιστα, μου είχε πει ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή χάλασε στο τέλος”.
 

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός είπε: “Ξέρω πως παίζει ο Ολυμπιακός και πιστεύω ότι είναι μια τακτική που μου ταιριάζει απόλυτα. Και το σύστημα και ο τρόπος ανάπτυξης και γενικότερα η φιλοσοφία του προπονητή είναι θέματα τα οποία με απασχόλησαν και θεωρώ ότι ταιριάζουν με το ποδόσφαιρό μου. Ξέρω ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας από τους καλύτερους Ισπανούς τεχνικούς και να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του θα είναι πολύ σημαντικό για εμένα”. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε