Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επιμένει στην απόφαση του ο Σπανός – “Εδώ υπάρχει ισοπέδωση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για συνειδητοποιημένη απόφαση να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν από τον Ατρόμητο έκανε λόγω ο Γιάννης Σπανός που μίλησε για την κριτική που δέχεται από τον κόσμο και το γεγονός πως αισθάνεται καλά με όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-τη χθεσινή του ανακοίνωση πως αποχωρεί: «Ό,τι είπα το είπα συνειδητοποιημένα. Δεν ειπώθηκε κάτι εν βρασμώ ή λόγω του αποτελέσματος. Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου αρκετό καιρό. Είναι μια σειρά πραγμάτων που με έχουν ενοχλήσει για να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου από χόμπι κι όχι να βγάλω χρήματα. Από τη στιγμή που δεν περνάω καλά και δεν δίνω όραμα, από τη στιγμή που βλέπω στην κερκίδα διχόνοια κι εντάσεις χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, θα φύγω… Η συντριπτική πλειοψηφία της κερκίδας έχει στοχοποιήσει κάποιους παίκτες από την αρχή της σεζόν. Μιλάω για τον Κούτσι και τον Σουμπίνιο. Ο φίλαθλος έχει δικαίωμα στην κριτική, σαφώς έχουμε κάνει λάθη, αλλά θέλουμε στήριξη στα δύσκολα. Είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση από τη στιγμή που έχει χαθεί το όραμα στον κόσμο. Ίσως επειδή κι ο κόσμος έχει άλλα προβλήματα και δεν έχει προτεραιότητα τον Ατρόμητο. Η στήριξη σε σχέση με αυτά που προσφέρει ο Ατρόμητος, είναι δυσανάλογη».

-το αν κάποιοι ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη: «Η ομάδα δεν έχει κάνει βήματα, αλλά άλματα προόδου. Σε 19 ματς έχουμε τρεις ήττες. Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ήττες και μια κακή βραδιά. Όλοι μπορούν να κάνουν κριτική, αλλά εδώ υπάρχει ισοπέδωση σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σε μένα προσωπικά. Δεν πάσχουμε από επικοινωνία. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Σίγουρα δεν έχει την απόδοση που θα θέλαμε. Την ομάδα όμως πρέπει να τη στηρίξεις στις ήττες και στα δύσκολα».

-τα αγωνιστικά προβλήματα του Ατρομήτου: «Είναι πασιφανές πως έχουμε ένα πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης. Δεν δημιουργούμε ευκαιρίες. Είχαμε το πρόβλημα με τον κ. Μπάγεβιτς, τώρα προσπαθεί να το λύσει ο κ. Αναστόπουλος. Γι’ αυτό και κάναμε δύο μεταγραφές, με τον Μάντζιο και τον Ουντότζι για να το λύσουμε».

-την επόμενη μέρα στο σύλλογο: «Η ομάδα θα είναι υγιής και καθαρή μέχρι και τη μέρα που θα φύγω. Υποχρέωσή μου είναι να σχεδιάσω την επόμενη μέρα. Αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, όπως θα τον κρίνω εγώ, οι μετοχές θα δοθούν στο Δήμο Περιστερίου. Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στο Δήμο, ο δήμαρχος είναι ικανότατος άνθρωπος. Σίγουρα, εγώ ήμουν ο άνθρωπος που κάλυπτε τη διαφορά εσόδων-εξόδων τόσα χρόνια. Η ομάδα όμως έχει γερές βάσεις και μπορεί να την τρέξει οποιοσδήποτε. Είναι μια ομάδα καθαρή, με πολύ υλικό, υπάρχουν ακαδημίες και πράγματα που έχουμε χτίσει χρόνια τώρα με μεράκι και ιδρώτα. Με πολύ κόπο και μεράκι χτίσαμε αυτή την ομάδα και είναι ένα πρότυπο λειτουργίας. Αν ήθελα να φύγω, θα είχα φύγει από το 2008, που υποβιβάστηκε η ομάδα. Όμως ήμουν παρών, ανεβήκαμε και κάναμε αυτή την πορεία».

-το τι θα μπορούσε να τον κρατήσει στον Ατρόμητο: «Αυτό είναι υποθετικό ερώτημα. Η ομάδα θα πάει ομαλά μέχρι το καλοκαίρι, με ό,τι έχουμε σχεδιάσει με τους συνεργάτες μου. Είναι υποχρέωσή μου να ψάξω τη διάδοχη κατάσταση, προκειμένου να εγγυάται για το μέλλον της ομάδας. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι θα αποχωρήσω, εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις. Δεν μπορώ να αφήσω έτσι ένα δημιούργημα δικό μου. Έχω υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους του Περιστερίου να προετοιμάσω την επόμενη μέρα του συλλόγου, που θα εγγυάται μια ομαλή πορεία».

-το αν προτίθεται, εφόσον αποχωρήσει, να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μελλοντικά: «Θα κάνω αποτοξίνωση 1-2 χρόνια από το ποδόσφαιρο για να ηρεμήσω. Θέλω να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου, την οποία έχω παραμελήσει».

“Βόμβα” Σπανού μετά τις αποδοκιμασίες – “Αποχωρώ μέχρι το καλοκαίρι”!

Επιτέλους νίκη! – Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε