Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Επιπλέον μέτρα ζητά ο Ολυμπιακός – “Νεκρή ζώνη” έξω από την Τούμπα – Την Παρασκευή η έφεση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. “Δρακόντεια” μέτρα ζητούν οι “ερυθρόλευκοι”. Συμφωνία για “νεκρή ζώνη” έξω από το γήπεδο. Την Παρασκευή (10:30 π.μ.) εκδικάζεται η έφεση. Ανακοίνωση από τους οργανωμένους.

Με (το μέχρι στιγμής) δεδομένο, ότι η Τούμπα θα είναι άδεια ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Τσιρώνης ζήτησε την λήψη δρακόντειων μέτρων από την ώρα που θα πατήσει η αποστολή των “ερυθρολεύκων” το πόδι της στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και την στιγμή που θα μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Αθήνα.
 
Τόσο τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, όσο και αυτούς του ΠΑΟΚ, το μέλος της Διοίκησης Παναγιώτη Ποικιλίδη και τον γενικό διευθυντή Μάκη Γκαγκάτση και βέβαια τους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ απασχόλησε για αρκετή ώρα το ενδεχόμενο της μαζικής συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, αν παραμείνει η ποινή.
 
Η άποψη που κυριάρχησε ήταν ότι θα πρέπει ο περιβάλλοντας χώρος να αποτελέσει “νεκρή ζώνη” για να είναι ομαλή η άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων.

Από κει και πέρα την Παρασκευή (10:30 π.μ.) θα εκδικαστεί από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή συνηθίζει να συνεδριάζει κάθε Τετάρτη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έκανε αίτημα να εκδικαστεί άμεσα η έφεση, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει σε δευτεροβάθμιο βαθμό την υπόθεση.
 
Τελικά, το αίτημα έγινε δεκτό και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, με τον ΠΑΟΚ να ελπίζει ότι η ποινή μιας αγωνιστικής θα μετατραπεί σε πρόστιμο, κάτι που σημαίνει ότι θα του δώσει το δικαίωμα να έχει την συμπάράσταση των φίλων του κόντρα στον Ολυμπιακό.
 
Νωρίτερα, πρωτού γίνει γνωστή η ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, η «Θύρα 4» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί έξω από την Τούμπα για να στηρίξει την ομάδα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα οι οργανωμένοι καθιστούν σαφές πως όποιο μέλος δεν δώσει το «παρών» έξω από το γήπεδο, τότε δεν θα δικαιούται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ!
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη.
Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου απο νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο.

Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω απο τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιούται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA. ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε