Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επίπληξη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Επίπληξη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.11.2012 | 14:32
Πρώτη δημοσίευση: 07.11.2012 | 14:32

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ υποχρεώνει την Παναθηναϊκή Συμμαχία να ανακαλέσει την ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά το τέλος του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Αν και αρχικά το Σωματείο είχε αθωωθεί μετά από έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επέβαλλε την πειθαρχική ποινή της επίπληξης αλλά και την υποχρέωση ανάκλησης της ανακοίνωσης κατά του διαιτητή Κομίνη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:1.Με την υπ΄αριθμ.112/7-11-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΠοδοσφαιρικούΕισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ΄ αριθμ. 313/4-10-2012 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ, του σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄αυτό πειθαρχικό παράπτωμα κατά το ακόλουθο περιεχόμενο: «Ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…». Επιβάλλει σ΄ αυτό την πειθαρχική ποινή της επιπλήξεως με την υποχρέωση ανακλήσεως της ανακοινώσεως καθ΄ όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω φράσεις εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας.

Ετοιμάζει αγωγή κατά Μαρινάκη ο Αλαφούζος για τα "σκουπίδια"

Πέταξε για να μείνει "ζωντανός" ο Παναθηναϊκός

Αποδεκατισμένος στη Ρώμη – Έξω και ο Μαρίνος

Από Γενάρη στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός - Τέλος ο Κατσουράνης   Διαδώστε αυτό το άρθρο