Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίσκεψη Αδαμίδη στην Ανόρθωση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην Κύπρο και είχε συνάντηση με τους διοικούντες του κυπριακού συλλόγου.
Συνάντηση με την διοίκηση της Ανόρθωσης είχαν την Τετάρτη στην Κύπρο ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Μάκη Κασνακίδη των “Supporters”.
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ανόρθωσης, ενώ υπάρχουν φήμες ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν και μεταγραφικά θέματα χωρίς να το επιβεβαιώνει κανείς από τις δύο ομάδες.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
 
“Τις κτιριακές εγκαταστάσεις του σωματείου μας επισκέφθηκε σήμερα (1/6) στη Λάρνακα και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηνών κ. Σταύρος Αδαμίδης. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Ανόρθωσης ενώ ο κ. Αδαμίδης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και στο ιστορικό μουσείο του σωματείου. Δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και από το μουσείο. Τον κ. Αδαμίδη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Κίκης Κωνσταντίνου.
 
Οι δύο Πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από διάφορα θέματα ενώ και οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία η επόμενη μας επίσημη αγωνιστική συνάντηση να είναι στους Ομίλους του Europa league της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο κ. Αδαμίδης συνοδευόταν, εκ μέρους της εταιρίας Supporters , από τον κ. Μάκη Κασνακίδης. Μαζί με τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Γιώργος Κοσιής”.
 
Το απόγευμα οι δύο άνδρες θα έχουν επαφή με τον σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ στη Λευκωσία όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξηγήσουν τι σημασία της κίνησης των “Supporters”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε