Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τελεσίγραφο οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στους παίκτες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι επισκέψεις οργανωμένων οπαδών στις προπονήσεις των “μεγάλων” ομάδων έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο. Μετά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά της Original να πάει στα Σπάτα και να τα πει ένα… χεράκι στην ομάδα του Ζοσέ Μοράις.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της Ένωσης πήγε στα Σπάτα γύρω στις 17.30 της Παρασκευής, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες.

Βλέπετε οι σερί κακές εμφανίσεις των “κιτρινόμαυρων” έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του κόσμου της, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή. Τα μέλη της “Original 21” ζήτησαν από τους παίκτες του Μοράις άμεσα αποτελέσματα, μιας και η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι οργανωμένοι φίλοι δεν προκάλεσαν κάποιο επεισόδιο, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως την επόμενη φορά που θα “ανέβουν” στα Σπάτα, δεν θα είναι για καλό. “Να μην επαναληφθεί αντίστοιχη εικόνα με αυτή των προηγούμενων αγώνων. Νίκες και μόνο νίκες στη συνέχεια γιατί διαφορετικά την επόμενη φορά που θα μας δείτε εδώ δεν θα είναι για καλό”, ήταν κάποιες από τις ατάκες τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε