Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επιστολή Αδαμίδη στον Πρωθυπουργό: Κάντε το όπως η Θάτσερ

Επιστολή Αδαμίδη στον Πρωθυπουργό: Κάντε το όπως η Θάτσερ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.03.2011 | 14:52
Πρώτη δημοσίευση: 10.03.2011 | 14:52

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με επιστολή στον Γιώργο Παπανδρέου ζητάει να σταματήσει ο "διασυρμός" του ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας δράση όπως έκανε τη δεκαετία του '80 η Μάργκαρετ Θάτσερ με τις Αγγλικές ομάδες.

Η επιστολή θα θα κοινοποηθεί και στους κυρίους Μπισταξή, Γερουλάνο και Πιλάβιο. Σε αυτή η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά από τον Πρωθυπουργό να παρέμβει προσωπικά και να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο πράγμα που αποτελεί πάγιο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Η Ένωση ζητάει να παρθούν σκληρά μέτρα και να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την "άρρωστη" κατάσταση η οποία έχει πλήξει και την ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης θυμίζει στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν είχε πει: "Το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει και οι άλλοι έλεγαν ότι με την κίνηση αυτή υποβαθμίζουμε το προϊόν. Ποιό προϊόν; Το ανύπαρκτο!"

Για την επιστολή τοποθετήθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σήμερα λέει έστειλε ο Αδαμίδης επιστολή στον πρωθυπουργό, στην ΕΠΟ, στο CNN, ούτε κι εγώ ξέρω πού για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως η κ. Θάτσερ για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Με τι ιδιότητα, με τι γνώσεις… Για γέλια μιλάμε."   Διαδώστε αυτό το άρθρο