Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιστρέφει για Πιζάρο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια απόκτησης του Χιλιανού μέσου ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Ρόμα.

Ο Νταβίντ Πιζάρο αρέσει σε Βαλβέρδε και Μαρινάκη αφού διαθέτει τα στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός για τον ένα εκ των δύο αμυντικών μέσω που χρειάζεται.

Το θέμα είναι αν ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα και αν η Ρόμα είναι διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο Χιλιανός δεν βρίσκεται στα πλάνα των Ρωμαίων για την επόμενη περίοδο και αυτό είναι θετικό για τους ερυθρόλευκους αφού είναι διαφορετικό πράγμα να διεκδικείς έναν παίκτη που υπολογίζεται από την ομάδα του και διαφορετικό όταν αυτός είναι υπό παραχώρηση.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία εξακολουθούν να αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν βιάζονται και περιμένουν να δουν τι προθέσεις όλων των πλευρών.

Η Ρόμα φερόταν να αξιώνει 4 εκ. ευρώ ποσό απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό ειδικά για παίκτη 32 ετών. Αν οι Ρωμαίοι πέσουν στα μισά τότε μπορεί να προχωρήσει η μετεγγραφή. Ο Πιζάρο αναμένεται να ζητήσει 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε