Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιστρέφει ο “Λύμπε” στην ΑΕΚ

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Ο 35χρονος επιθετικός είχε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού του.

Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να φέρει πίσω τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην Φρανκφούρτη την προηγούμενη εβδομάδα και τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.

Ο επιθετικός της Άιντραχτ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, με δηλώσεις του στη Sportday εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ:

Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Αδαμίδη και μιλήσαμε από κοντά. Δεν συζητήσαμε καθόλου για συμβόλαιο, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες για οικονομικά ζητήματα κι αυτά θα τα δούμε το επόμενο διάστημα, σε νέα επαφή. Θα έχουμε προσεχώς μία ακόμη συνάντηση και εκεί θα δούμε αν θα προκύψει συνεργασία και θα επιστρέψω στην ΑΕΚ. Εγώ φυσικά δεν αποκλείω τίποτα και δεν λέω “όχι” σε τίποτα.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ ότι μου άρεσαν πολύ όσα μου είπε. Και προφανώς δεν μπορούσε να μου πει όλα του τα σχέδια για την ΑΕΚ. Μιλήσαμε για την ΑΕΚ, η οποία διαπιστώνω ότι έχει τις βάσεις για να βγει από το αδιέξοδο και να δώσει χαρά στον κόσμο της. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, άλλωστε, ο κόσμος είναι ήδη πιο αισιόδοξος σε σχέση με τους τελευταίους μήνες, όταν είχε εκφραστεί ζήτημα επιβίωσης. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το βασικό για την ΑΕΚ είναι να βρει μια καλή και μακροχρόνια λύση διοικητικά.

Είναι ευχάριστο και τιμητικό να μιλάνε ακόμη για μένα παίκτες που με έζησαν στην ΑΕΚ. Ολοι μας από κάπου ξεκινάμε και σταδιακά φτιάχνουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει σε μια ομάδα οι πιο έμπειροι παίκτες να προσπαθούν να αναδείξουν την προσωπικότητα των υπολοίπων. Να τους κάνουν να βγάλουν αυτό που έχουν μέσα τους και να το προσφέρουν για το καλό της ομάδας.”

Πρώτα οι Έλληνες

Ο Σταύρος Αδαμίδης προτίθεται να προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ελλήνων παικτών. Συγκεκριμένα οι Γκέντσογλου, Παυλής, Αραμπατζής και Μανωλάς αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους με την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι πιο δύσκολες περιπτώσεις, αυτές των ξένων ποδοσφαιριστών: Μπλάνκο, Μαντούκα και Σκόκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε