Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιστρέφει ο Ουρτάδο – Αγωνία για Φουστέρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακού που στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Προπονήθηκε και επιστρέφει ο Ουρταδο. Πρόβλημα με Φουστέρ.
Έστω και δύσκολα και με κατάθεση ψυχής οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και να κάνουν το 9 στα 9 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ωστόσο χρόνος για να απολαύσουν αυτή τη νίκη δεν υπάρχει. Την Τετάρτη υπάρχει η πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και ο Βαλβέρδε ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
 
Στην προπόνηση της Κυριακής πήρε κανονικά μέρος ο Μόισες Ουρτάδο, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται κανονικά για την Τετάρτη λύνοντας τα χέρια του προπονητή του που τελευταία κάλυπτε με… αλχημείες τις θέσεις στον άξονα.
 
Πάνω που πήγε να χαμογελάσει ο Βαλβέρδε με την επιστροφή του Ουρτάδο, είδε τον Νταβίδ Φουστέρ να μένει στα… πιτς, καθώς αποκόμισε από το χθεσινό ματς διάταση στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο δεξί πόδι και αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών κόντρα στον “δικέφαλο του βορρά”.
 
Επίσης, οι Χολέμπας και Νέμεθ, ξεπέρασαν το πρόβλημα ίωσης που τους ταλαιπωρούσε και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μιραλάς παρέμεινε σπίτι του λόγω ίωσης.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε