Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Πατσατζόγλου – Δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα στην Κύπρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένας από τους πλέον άτυχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, αναγκάζεται να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα αφού δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα στην Κύπρο. Ανακοίνωση στήριξης από ΠΣΑΠ .

Ο 31χρονος μέσος κατήγγειλε ότι κάποιοι θέλησαν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει από την Κύπερο και την Ομόνοια, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια του για τον Τάκη Λεμονή που δεν τον στήριξε.

Η Κυρπιακή ομάδα θέλησε να αποδεσμεύσει τον παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Αρχικά ο “Πάτσα” δεν συμφώνησε όμως στη συνέχεια “αναγκάστηκε” να το κάνει.

Άγνωστοι τηλεφωνούσαν σπίτι του και τον απειλούσαν ενώ προκάλεσαν και φθορές στο σπίτι του. Μετά από αυτό ο Πστσατζόγλου συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ΠΣΑΠ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στήριξαν τον συνάδελφο τους:
 
“Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών κι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζουν κάθε μορφή βίας (λεκτική, ψυχολογική και με πράξεις) που ασκείται προς τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας Χρήστο Πατσατσόγλου.

Ο συνάδελφος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο θλιβερών κι ανησυχητικών γεγονότων που διαδραματίζονται σε βάρος του, απειλούν την υπόσταση του και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του.

Είμαστε στο πλευρό του Χρήστου Πατσατσόγλου, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας κι ελπίζουμε ότι όλα όσα συμβαίνουν εναντίον του δεν έχουν σχέση με διαφορές από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν σε βάθος αυτή την υπόθεση, να αναζητήσουν και να εντοπίσουν τους υπευθύνους και να προβούν στην παραδειγματική τιμωρία τους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε