Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητούσε όλη τη χρονιά την επιστροφή του Βαλβέρδε. Αυτή πέρασε από χίλια κύματα και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για να πραγματοποιηθεί. Μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στη Μαδρίτη φαίνεται ότι θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Ο στενός συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά την εντολή που του έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με εξαίρεση το οικονομικό.

Η διαφορά πάντως δεν είναι τέτοια που να ανησυχεί τους ερυθρόλευκους, αφού ο Ισπανός ζητάει 1.200.000 ευρώ ενώ ο Ολυμπιακό του προσφέρει 1 εκ. ετησίως.

Στα υπόλοιπα θέματα υπήρξε ταύτιση απόψεων. Ο Βαλβέρδε δεν είχε πρόβλημα να δεχθεί το αίτημα του Ολυμπιακού για τοποθέτηση του Αλέξη Αλεξανδρή στο προπονητικό τιμ.

Νέα συνάντηση θα έχουν οι δύο άντρες το πρωί της Τετάρτης για να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία. 

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν ανακοινώνεται κάτι επίσημα, ενώ και στις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μώραλης απέφυγε να σχολιάσει ουσιαστικά το θέμα:

“Δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε τέτοια θέματα. Τακτική της ΠΑΕ είναι οι κινήσεις που γίνονται να μη δημοσιοποιούνται. Να μην ανησυχεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Γίνονται οι ενέργειες που πρέπει κι εδώ και δύο μέρες υπάρχει δραστηριοποίηση για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρκό τμήμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε