Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να κάνουν τελικά πίσω και επιστρέφουν στις προπονήσεις αφού δέχτηκαν το διακανονισμό που τους πρότεινε η διοίκηση.

Η ανακοίνωση των παικτών:

“Μετά την χθεσινή αποχή από την προπόνηση, αποφασίσαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να συζητήσουμε διεξοδικά για το πρόβλημα,  με δεδομένο ότι οι επαφές με τους ιθύνοντες της διοίκησης το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν μεμονωμένα με τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλαμε η όποια απόφαση παρθεί να είναι συνολική.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι έχουμε συμφωνήσει πλήρως με την διοίκηση και είμαστε διατεθειμένοι από την πλευρά μας να βοηθήσουμε την ομάδα να μην έχει προβλήματα στο θέμα της αδειοδότησης. Δεχθήκαμε τις διαβεβαιώσεις και τους διακανονισμούς που μας πρότεινε η διοίκηση της ΠΑΕ και πλέον με δεδομένη την συμφωνία, δεν υφίσταται λόγος αποχής και επιστρέφουμε κανονικά στις προπονήσεις.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε