Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Επιστροφή Ντιέγκο Κόστα στη Μαδρίτη

Επιστροφή Ντιέγκο Κόστα στη Μαδρίτη

Ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος με ισπανικό διαβατήριο, σημείωσε 20 γκολ σε 35 εμφανίσεις στην Premier League με την Τσέλσι, την περασμένη σεζόν και μιλώντας σε ραδιόφωνο της Μαδρίτης, τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ατλέτικο, έστω ως δανεικός, παρά την απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί έως τον προσεχή Ιανουάριο.

«Το να υπογράψω στην Ατλέτικο δεν σημαίνει πως δεν θα παίζω. Θα μπορούσα να δοθώ δανεικός! Ανήκω στην Τσέλσι και αν θέλει να με πουλήσει, τότε ας με πουλήσει. Εγώ δεν ξέρω πολλά για το μέλλον μου. Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι και εκείνη είναι που θα αποφασίσει τι θα κάνει με εμένα. Εγώ οφείλω να περιμένω την απόφαση του συλλόγου, αλλά είμαι σε επαφές με την Ατλέτικο», τόνισε σχετικά ο διεθνής φορ.

Ο Κόστα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2010 έως το 2014, θέλει να επιστρέψει στους Μαδριλένους, αλλά θα πρέπει να περιμένει την άρση απαγόρευσης μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί έως τον προσεχή Ιανουάριο. Οι ελπίδες του να παίξει με την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία το επόμενο έτος θα εξαρτηθεί επίσης από τον χρόνο συμμετοχή του στο σύλλογό του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε