Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιστροφή για Φέισα και… αντιντόπινγκ κοντρόλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού γυμνάστηκε κανονικά μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας, την ίδια ώρα που τα νέα για τους Τοροσίδη και Γέστε δεν είναι ευχάριστα, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ. Αντιντόπινγκ κοντρόλ για δέκα “ερυθρόλευκους” από την ΟΥΕΦΑ.
 
Ευχάριστα νέα για έναν από τους τρεις παίκτες, που αναμενόταν να ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, περίμεναν τον Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη.
 
Ο Λιούμπομιρ Φέισα προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας υποψηφιότητα για την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.
 
Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Σέρβος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε να βρει ρυθμό ενόψει της Ντόρτμουντ. Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τους κρητικούς οι Τοροσίδης και Γέστε, που και την Πέμπτη έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
 
Σε ότι αφορά τον τέταρτο του ιατρικού δελτίου, τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ισπανός συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά από το παιχνίδι με τον Άρη. Ο στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
Τέλος, επίσκεψη από εκπροσώπους της υπηρεσίας αντιντόπινγκ κοντρόλ της ΟΥΕΦΑ δέχτηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις οι “ερυθρόλευκοι”.
 
Από έλεγχο πέρασαν, μετά από κλήρωση οι ακόλουθοι παίκτες: Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μοδέστο, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Κοστάνσο, Μέγερι, Παπάζογλου και Τζεμπούρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε