Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιστροφή και χειροκρότημα – Τρίποντο ο ΠΑΟΚ, αποθέωση για Σαλπιγγίδη

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι παίκτες του Μπόλονι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, χαλάρωσαν στο δεύτερο αλλά πήραν τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Αποθεώθηκε όταν έγινε αλλαγή, ο Σαλπιγγίδης.

Το ματς στην Τούμπα ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό αφού ο ΠΑΟΚ ήθελε ένα γρήγορο γκολ το οποίο δεν ήρθε εξαιτίας του εκπληκτικού Ιτάνζ.
 
Στο 19′ όμως ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο. Ο Βραζιλιάνος συνδύασε την επιστροφή του στην ενεργό δράση με ένα εκπληκτικό γκολ.
 
Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φωτάκη αλλά στο 29΄σημείωσε το δεύτερο τέρμα του. Ο Αθανασιάδης ανατράπηκε από τον Ζουέλα μέσα στην περιοχή, ο βοηθός διαιτητή είδε την παράβαση και την υπέδειξε στον Τριτσώνη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια.
 
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά το σουτ του Μήτρογλου δεν βρήκε στόχο.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε χαλαρά και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν. Στο 60′ το πανέμορφο σουτ του Μπρίτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς.

Η στιγμή πάντως του αγώνα έγινε στο 69′ όταν αντικαταστάθηκε ο Σαλπιγγίδης και οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον αποθέωσαν, δίνοντας τέλος στο θέμα που είχε προκύψει.

 
Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ το οποίο τελείωσε στο 93′ όταν ο Αθανασιάδης αξιοποίησε την ασίστ του Βιεϊρίνια και έγραψε το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Έττο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λαζάρ (90′ Αρίας), Γκαρσία, Φωτάκης (73′ Σουάνης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (69′ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

 
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομας, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο, Μπαλλας, Γιαννούλης (46′ Σφακιανάκης), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (53′ Αναστασάκος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε