Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιστροφή στη Λεωφόρο… από τη νέα σεζόν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δεδομένη είναι η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιστρέψει η ομάδα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εγκαταλείποντας το ΟΑΚΑ, ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί την επόμενη και όχι την φετινή σεζόν

“Χρειαζόμαστε έδρα και σκεφτόμαστε να γυρίσουμε την ομάδα στη Λεωφόρο…”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου μετά το τέλος του αγώνα με τα Γιάννενα, η οποία άνοιξε την πόρτα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ιστορικό του “σπίτι”.

Η μετακόμιση όμως από την φετινή σεζόν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν είναι εφικτή καθώς χρειάζονται πέντε μήνες για βελτιωτικά έργα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να γίνουν υποστηλώσεις στις θύρες 6 και 7 και επιπλέον να υπάρξει αύξηση της χωρητικότητας στις 20.000 θέσεις αλλά και αλλαγή χλοοτάπητα.

Όλα αυτά θα στοιχίσουν περίπου 700.000 ευρώ ενώ θα πρέπει να γίνουν και έργα για την βελτίωση του χώρου των αποδυτηρίων, των VIP, της αίθουσας Τύπου και πολλά ακόμα.

Η παραμονή στο ΟΑΚΑ κρίθηκε ασύμφορη στον Παναθηναϊκό καθώς οι “πράσινοι” πρέπει να καταβάλουν ετησίως 1.2 εκατομμύρια ευρώ ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τα εισιτήρια ήταν 27.000 με το κέρδος για την ΠΑΕ να είναι μόλις 20.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε