Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστροφή στη δράση

4 αγώνες διεξάγονται το Σάββατο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ. Το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, Άρης – Παναθηναϊκός κλέβει την παράσταση, ενώ επικίνδυνη έξοδο έχει ο ΠΑΟΚ που ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 17.15 (NOVA)
 
Στην Τρίπολη ο Αστέρα με την ψυχολογία στα ύψη μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί του Εργοτέλη στην πρεμιέρα, επιθυμεί να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη επί του ΠΑΟΚ μετά το 2007.
 
Αστέρας Τρίπολης
 
Ο Βαγγέλης Βλάχος άφησε εκτός τους ανέτοιμους Πουλίδο και Ορόθκο, ενώ πήρε μαζί του τους Μπαστία, Ουριμπάρι που ήταν τιμωρημένοι στην πρώτη αγωνιστική.
 
Αποστολή
 
Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Λαμπρόπουλος, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Φορτούνης, Ροτζέριο, Ρίος, Ουντότζι, Καρέρα, Αράς, Μπακασέτας, Ρομπέρτο.
 
ΠΑΟΚ
 
Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με εξαίρεση φυσικά την απουσία του Μουσλίμοβιτς. Ο Σαλπιγγίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ενώ αναμένεται να βρίσκεται και στην ενδεκάδα. Επέστρεψε και ο Χαλκιάς.
 
Αποστολή
 
Κρέσιτς, Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Ζουέλα, Φωτάκης, Κριστιάνο, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο.
 
Ατρόμητος – Ηρακλής 17.15 (NOVA)
 
Στο περιστέρι ο Ατρόμητος θέλει να ξεπεράσει την ήττα από τη Λάρισα και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στη Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ. Ο Ηρακλής από την άλλη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού έχουν αυτοπεποίθηση και κατεβαίνουν στην Αθήνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
 
Ατρόμητος
 
Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να θυμηθούν την περυσινή χρονιά όταν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς. Ο Βινιάλ, το τελευταίο μεγάλο απόκτημα του Ατρομήτου δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση του Σαββάτου.
 
Αποστολή
 
Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Σαγκανόσφκι, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Νάστος, Καραλής, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος.
 
Ηρακλής
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ευχάριστο “πονοκέφαλο” αφού δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση φυσικά τον Αλεντσέβου.
 
Αποστολή
 
Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Αραμπατζής, Κυριαζής, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Καρλίνιος, Ντάνι, Μάρα, Κομπαγιάσι, Γκαρσία, Σίσιτς, Σολτάνι, Ιάκομπ, Βέλλιος.
 
Ολυμπιακός – Κέρκυρα 17.15 (ΝΕΤ)
 
Στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά μετά τη νίκη της επί της ΑΕΚ.
 
Ολυμπιακός
 
Ο Ερνέστο Βαλβέδε “τιμώρησε” τον Κρίστιαν Νέμεθ για την αργοπορημένη του επιστροφή από την Ουγγαρία και τον άφησε εκτός αποστολής. Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευθεί και πάλι τον Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά.
 
Αποστολή
 
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Κέρκυρα

 
Ο Ιεροκλής Στολτίδης θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Κέρκυρας, απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο Τάσος Βενέτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ενσωματώθηκε στην 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές.
 
Αποστολή
 
Αποστολίδης, Κωνσταντόπουλος, Δ.Ιωάννου, Βενέτης, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Χάμπλ, Φλάβιο, Στολτίδης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαίδης, Επστάιν, Μακρυδημήτρης, Ηλ.Ιωάννου, Καλαντζής, Γιάντσης, Τσίγγας.
 
Άρης – Παναθηναϊκός 19.30 (NOVA)
 
Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης με τον κόσμο στο πλευρό του θα προσπαθήσει να κάνει το 2 στα 2 κόντρα στον νταμπλούχο Παναθηναϊκό που θέλει να ρεφάρει τη γκέλα της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη.
 
Άρης
 
Ο Κούπερ επιφύλασσε έκπληξη στην ανακοίνωση των 18 παικτών, αφού έβγαλε από το “ψυγείο” τον Ναφτί και τον πήρε μαζί του. Αντίθετα ο Κάλβο έμεινε εκτός αφού βρίσκεται στην Ισπανί λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος.
 
Αποστολή
 
Σηφάκης, Βελλίδης, Ναφτί, Βανγκέλι, Φατί, Ρουίς, Τόχα, Τσέζαρεκ, Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Χαβίτο, Οριόλ, Πρίττας, Κόκε, Μίσελ.
 
Παναθηναϊκός
 
Ο Νίκος Νιόμπλιας αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του σπουδαίου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είδε τους Σπυρόπουλο, Σαϊταρίδη και Πετρόπουλο να βγαίνουν νοκ – άουτ, ενώ ο Καραγκούνης ενσωματώθηκε στην αποστολή έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους “πράσινους” ο Λουίς Γκαρσία.
 
Αποστολή
 
Τζόρβας, Φερνάντες, Καρνέζης, Βύντρα, Μαρίνος, Καντέ, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Δημούτσος, Πλεσί, Καραγκούνης, Νίνης, Γκοβού, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Σισέ.
 
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ
 
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010
 
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 17.15 (NOVA)
Ατρόμητος – Ηρακλής 17:15 (NOVA)
Ολυμπιακός – Κέρκυρα 17:15 (NET)
Άρης – Παναθηναϊκός 19:30 (NOVA)
 
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010
 
SKODA Ξάνθη – Πανιώνιος 16:00 (NET)
Ολυμπιακός Βόλου – Εργοτέλης 16:00 (NOVA)
Λάρισα – Καβάλα 18:15 (NOVA)
AΕΚ – Πανσερραϊκός 20:30 (NOVA)

Η βαθμολογία

1. Άρης 3
2. Αστέρας Τρίπολης 3
3. Ηρακλής 3
4. Κέρκυρα 3
5. Λάρισα 3
6. Ολυμπιακός Βόλου 3
7. ΠΑΟΚ 3
8. Παναθηναϊκός 1
9. Sκoda Ξάνθη 1
10. ΑΕΚ 0
11. Ατρόμητος 0
12. Εργοτέλης 0
13. Καβάλα 0
14. Ολυμπιακός 0
15. Πανιώνιος 0
16. Πανσερραϊκός 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε