Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Επιστροφή στις γκέλες! Ο Άλεν βρήκε… κατακέφαλα την Γιουνάιτεντ [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ομάδα του Μουρίνιο ήταν ανώτερη της Στόουκ μέσα στο “Ολντ Τράφορντ”, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει πολλές σωτήριες αποκρούσεις και τελικά “πλήρωσε” ακριβά την αμυντική της αδράνεια στο 83′, πετώντας και πάλι βαθμούς (1-1).

Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Premier League την εφετινή σεζόν απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Μουρίνιο -με τα μεγάλα αστέρια στη σύνθεσή της- δεν κατάφερε να κερδίσει για την 7η ημέρα της διοργάνωσης μέσα στο Όλντ Τράφορντ την μέχρι τώρα ουραγό Στόουκ Σίτι, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Η Μάντσεστερ προηγήθηκε στο 69΄ με τον Άντονι Μαρσιάλ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 83΄ με τον Τζο Άλεν. Στο 89′ ο Πολ Πογκμπά με κεφαλιά – κεραυνό έστειλε τη μπάλα στ’ οριζόντιο δοκάρι και κάπως έτσι έμεινε το ισόπαλο σκορ…

Άξιο αναφοράς, πως ο τερματοφύλακας Μπραντ των φιλοξενούμενος είχε στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές αποκρούσεις και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ισοπαλία της ομάδας του.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές έχει μόνο 4 βαθμούς, καθώς πριν τη νίκη με την Λέστερ είχε ηττηθεί από Μάντσεστερ Σίτι και Γουότφορντ.


 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε