Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιστροφή στις νίκες – Ατρόμητος με… τριάρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με πρωταγωνιστή τον Μπρίτο, που σημείωσε δύο γκολ, ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 την Κέρκυρα στο Περιστέρι και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Μπορεί να έλειπε ο Κώστας Μήτρογλου από την επίθεση του Ατρόμητου, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Περιστεριώτες να επιστρέψουν στις νίκες, ρίχνοντας… τριάρα στην Κέρκυρα, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός και με την βοήθεια του Σωκράτη Φυτανίδη… χάρισαν το τρίποντο στους Περιστεριώτες. Σε δύσκολη βαθμολογική θέση οι Φαίακες μετά την τρίτη σερί ήττα.

Πολύ καλό πρώτο μέρος και για τις δυο ομάδες, με γρήγορο ρυθμό μετά το αρχικό δεκάλεπτο, τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να “χτυπούν” στις αντεπιθέσεις.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18, με τον Μπρίτο να εκμεταλλεύεται την κάθετη του Αναστασάκου, να ξεπερνά τον Γκαλίνοβιτς και να πλασάρει σε κενή εστία. η… απάντηση της Κέρκυρας ήρθε στο 29′ με το τέρμα του Καλαντζή, πρώην παίκτη των Περιστεριωτών. Το ημίχρονο “έκλεισε” με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ, με την Κεφαλιά του Φυτανίδη (37′).

Η Κέρκυρα πίεσε στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση, ο Γράθια έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τους κενούς χώρους και έκαναν το 3-1, με το δεύτερο τέρμα του Μπρίτο στον αγώνα (74′).

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γ. Δώνης):
Ιτάνζ (41’ Ράντμαν), Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Πίτου (65’ Επστάιν), Τάτος, Μπρίτο (81’ Καραμάνος), Αναστασάκος.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος, Αγρίτης (62’ Τσίγκας), Ερίθε, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Μάρτιν (80’ Ιωάννου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε