Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Επιστροφή στις ρίζες για τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Η αισιοδοξία μου πηγάζει από τους παίκτες μου”, δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης, κατά την αναχώρηση της αποστολής του “Δικεφάλου του Βορρά” για την Κωνσταντινούπολη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε δεν δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του να αποκαλείται το απόλυτο “φαβορί”, αλλά βοηθά στην διαχείριση της ρεβάνς της Πέμπτης, για τα play off του Γιουρόπα Λιγκ. “Νομίζω ότι στον πρώτο αγώνα πετύχαμε τον βασικό μας στόχο. Βάλαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και πως η Φενέρ είναι καλή ομάδα, ενώ θα έχει και επιστροφές”.

Ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον επαναληπτικό του 1-0 και επεσήμανε ότι η πρόκριση είναι και υπόθεση…”ιστορίας”: “Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει και από τους παίκτες μου. Ξέρουμε πως μία πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη θα μετρήσει πολύ τόσο στο πρεστίζ της ομάδας, όσο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θέλουμε την πρόκριση εκεί που γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ”.

Ωστόσο η “καυτή” έδρα του τουρκικού συλλόγου δεν τρομάζει τον ΠΑΟΚ: “Πιστεύω πως όσο περισσότερος κόσμος υπάρχει στο γήπεδο τόσο καλύτερο είναι για τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν θα επηρεαστούν από οποιαδήποτε ατμόσφαιρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε