Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιτέλους νίκη! – Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πρώτη του νίκη μετά τις 2 Δεκεμβρίου πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ζέκα και Μπουμσόνγκ τα γκολ των “πρασίνων”. Ντεμπούτο για Καζιγιάμα.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα από τα χειρότερα ημίχρονα του φετινού πρωταθλήματος. Στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Καζιγιάμα δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 60ο λεπτό από το τραγικό λάθος του Γιαννούλη με τον Τοτσέ να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ζέκα. Στη συνέχεια το παιχνίδια κάπως βελτιώθηκε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε δεύτερο γκολ με τον Μπουμσόνγκ στο 78΄, ενώ ο Ατρόμητος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Καραμάνο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (68’ Ουντότζι), Επστάιν, Σουμπίνιο (56’ Μπρίτο), Κούτσι (79’ Καραμάνος). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος (46’ Μαρίνος), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Σισοκό (89’ Φουρλάνος), Καζιγιάμα (65’ Μαυρίας), Τοτσέ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε