Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση κατά ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και Ζαγοράκη απ’τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαπέλυσαν επίθεση κατά πάντων για την αφαίρεση τριών βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα τους.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ:

ΩΣ ΕΔΩ…Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Όταν γράφαμε για το τι μας περιμένει από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κήρυξε –έστω και καθυστερημένα- τον πόλεμο στον Ολυμπιακό και ό,τι τον εκπροσωπεί, κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τα νοσηρά και στημένα μυαλά που υπάρχουν, ούτε μπορούσαμε καν να διανοηθούμε ότι θα γίνουμε μάρτυρες ενός τόσο απροκάλυπτου και ανελέητου στησίματος και τρυπήματος από κάθε κατεύθυνση.
Ας αρχίσουμε λοιπόν με την ΕΠΟ, την Εταιρία Προστασίας Ολυμπιακού, όπως είναι πλέον κατανοητό σε όλους ότι σημαίνουν τα αρχικά της. Οι στημένοι αυτοί τύποι, που «νοιάζονται για το καλό του προϊόντος», θίχτηκαν τόσο πολύ από την ήττα της ομάδας τους ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της Τούμπας, που έβαλαν σκοπό ζωής τους να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ. Την αρχή (ας μην γελιέται κανείς, μόνο αρχή είναι), την είδαμε με την πρωτοφανή τιμωρία της ομάδας μας. Όχι μόνο βάφτισαν εκτεταμένα επεισόδια τους γαύρους στον πάγκο των γαύρων, αλλά αφαίρεσαν και 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Την τιμωρία, φυσικά, την μάθαμε πρώτα από site του ολυμπιακού και μετά επισήμως. Και για να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι οι τύποι είναι στημένοι, αφαίρεσαν τους βαθμούς αυτούς από τα πλέι οφ! Αφαίρεσαν δηλαδή από τον ΠΑΟΚ 15 ολόκληρους βαθμούς που κέρδισε στο χορτάρι. Με αγωνία φυσικά περιμένουμε και τις ποινές του ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου και τη Λεωφόρο. Θα σας προτείνουμε, για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, να αφαιρέσετε άλλους 5 από τα πλέι οφ, και καμιά δεκαριά από το επόμενο πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή, μετά την απόρριψη από τον Αθανάσιο Καρούντζο διορισμένο Περιστεριώτη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του διαγωνισμού για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, ήρθε και νέα απόρριψη από την επιτροπή του άρθρου 152. Εκεί αρνητικά ψήφισαν ο εκπρόσωπος του νομικού συμβουλίου του κράτους (σας) Καζάκος Θωμάς και η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Βελιτζέλου Γεωργία.

Παράλληλα, η ελ.ας., που περηφανεύεται ότι συνέβαλε στη διοργάνωση ενός τελικού κυπέλου με 25.000 οπαδούς εκατέρωθεν, δεν κατάφερε δήθεν να κάνει κουμάντο 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όπου τους έβαλε στο πέταλο χωρίς αστυνομική παρούσια και χωρίς κανένα κενό από τους φίλους του παναθηναικού και στο τέλος αποφάσισε να επιδείξει και το γνωστό της έργο, επιδιδόμενη στο πολυαγαπημένο της παιχνίδι «συλλήψεις στο σωρό». Ξέρουμε πολύ καλά, ότι ως πολίτες αυτής της μπανανίας που αποκαλείτε κράτος, έχουμε συνταγματικά δικαιώματα. Και το να κόβει μούτρα η ελ.ας., να λέει «φύγε συ-έλα συ» και να κάνει συλλήψεις αποκλειστικά και μόνο για να δικαιολογήσει την ανικανότητά της δεν προβλέπεται από πουθενά. Εκτός φυσικά αν δεν μιλάμε για ανικανότητα, αλλά για στημένους που απλά δεν θέλουν κανέναν να τους χαλάει τον κυριακάτικο φραπέ τους. Δεν πείθετε κανέναν και το ξέρετε καλά κ.Σαρρή, καθώς είναι στημένο από την αρχή το εργάκι σας, και όλοι ξέρουμε ποιον ωφελεί μια ενδεχόμενη τιμωρία ΠΑΟΚ και παναθηναικου για τη νέα σεζόν. Μαζί με το φετινό, δώστε τους από τώρα το πρωτάθλημα και για του χρόνου γιατί πραγματικά μας έχετε κουράσει. Ούτως η άλλως ΠΑΟΚ δε γίναμε από τους τίτλους.
Τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, ο στενός σύμβουλος του Ιβάν, Ζαγοράκης, είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! Ναι, του ίδιου κόμματος που είναι (συν)υπεύθυνο για όλα τα παραπάνω!
Πολιτική ανάλυση δεν θα κάνουμε εμείς. Απλά θα πούμε πως είναι αδιανόητο να στηρίζει ο ΠΑΟΚ τους ίδιους του τους καταστροφείς. Τέτοιες κινήσεις το μόνο που κάνουν είναι να ξεφτιλίζουν τα τέσσερα ιερά γράμματα της ομάδας μας.

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, το ξαναφωνάζουμε: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
Η Υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Τα πράγματα είναι πιο προφανή από ποτέ. Ήρθε η ώρα να διαλέξετε θέση και πλευρά όλοι. Ή θα είστε με τους βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλες τις εκφάνσεις τους (γαύρος, ΕΠΟ, κράτος, μμε), ή με τον ΠΑΟΚ.
Τα ανθρωπάκια και οι υπάλληλοι του συστήματος αυτού, όπου κι αν βρίσκονται, είναι εχθροί μας. Τα δήθεν αντικειμενικά μμε, που μία ημέρα πριν τον τελικό συνέτρωγαν με τον πρόεδρο της Εταιρίας Προστασίας Ολυμπιακού, να μην ξαναδιανοηθούν να ηθικολογήσουν κατά βούληση. Οι γαύροι στον πάγκο βαφτίστηκαν εκτεταμένα επεισόδια, (αλήθεια, μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ίδιας της επο που ορίζει το πότε τα επεισόδια ΔΕΝ είναι εκταταμένα;), αλλά η βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλα πέρασε στα ψιλά. Πλάι τους κι οι δήθεν αντικειμενικοί και πολιτισμένοι ρεπόρτερ, ακόμη και του ΠΑΟΚ (τρομάρα σας), οι οποίοι καλά θα κάνουν να βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό τους πριν διανοηθούν να ξανασερβίρουν σανό στον κόσμο.
Είναι αυτονόητο πως ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να τους μποϊκοτάρει. Ούτε κλικ στις στημένες σελίδες τους, ούτε σεντ για τις χορηγούμενες εφημερίδες τους, ούτε μισό τηλέφωνο στις στημένες εκπομπές τους. Γιατί έτσι γίνεσαι συνένοχος σε έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ. Είναι ακόμη πιο αυτονόητο πως κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα διανοηθεί να δώσει ούτε μισή ψήφο στη συγκυβέρνηση Νέας Δημoκρατίας-ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα που διαλύουν συστηματικά την ομάδα μας. Όποιος το κάνει, γίνεται με την ψήφο του εχθρός του ΠΑΟΚ.
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της υποψηφιότητας του Ζαγοράκη, ως ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας και αντίδρασης απέναντι στους στημένους. Απέναντι σε αυτούς που δανείζονται και ξαναδανείζονται, αλλά αρνούνται στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να αποπληρώσει τα χρέη που οι κομματικά διορισμένοι τους πρόεδροι δημιούργησαν. Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και οι μόνοι ζημιωμένοι θα είστε εσείς γιατί δε θα δείτε ούτε μία ψήφο από την ασπρόμαυρη λαοθάλασσα.
Απαιτούμε από τον ΠΑΟΚ να συγκρουστεί ανοιχτά με τη σαπίλα. Ούτε αγκαλιές, ούτε προτάσεις, ούτε εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Οι τύποι είναι στημένοι και ψάχνουν να μας αφανίσουν με κάθε τρόπο, γιατί απλά τολμήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι στο χαϊδεμένο τους παιδί. Καμία εκπροσώπηση στα όργανά τους και άμεση αποχώρηση από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δεν θα τους αφήσουμε να βγάζουνε μέχρι και λεφτά στις πλάτες μας, για να συντηρούν τα παραρτήματά τους.
Για τα αγωνιστικά, παρότι έχουμε πολλά να πούμε, ξέρουμε ότι δεν είναι της παρούσης. Θα πούμε μόνο, και θα επανέλθουμε, πως απαιτούμε από την ΠΑΕ να φτιάξει επιτέλους τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε, τον ΠΑΟΚ που αξίζει στο λαό του. Κι αν κάποιος δεν θέλει να φοράει την τιμημένη φανέλα μας, να πάει από εκεί που ήρθε. Κι όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, αγωνιστικά και διοικητικά, να πάνε σπίτια τους.
Ο λαός του ΠΑΟΚ πιο δυνατός και ενωμένος από ποτέ πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και της τεράστιας ιστορίας του. Ποτέ δεν κάτσαμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε αμέτοχοι την αδικία σε βάρος της ομάδας μας και φυσικά δε θα το κάνουμε ούτε τώρα.

Το Σάββατο 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης συλλαλητήριο και πορεία από την Καμάρα με κατεύθυνση το Ναό μας στην Τούμπα όπου και θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνες το ματς με τον παναθηναϊκό και έστω και έξω από το γήπεδο με τη φωνή μας θα σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη.

Καλείται όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, οργανωμένος και μη, ανεξαρτήτου ηλικίας να ανταποκριθεί στο μεγάλο κάλεσμα και στο ραντεβού μας απέναντι στην ιστορία. Στο ΟΑΚΑ κατεβήκαμε 25000 μέσα σε 9 μέρες με το Πάσχα ενδιάμεσα, τώρα στο τελευταίο ματς της σεζόν και μια μερα πριν τις δημοτικές εκλογές πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανένας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΕΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΌ ΤΑ PLAY OFF. Το νομικό σκάνδαλο πρέπει να αποτελέσει παρελθόν, τη στιγμή που δεν είστε ικανοί να εφαρμόσετε τους κανόνες που οι ίδιοι θεσπίσατε. Σε μία ώρα καταφέρατε να αφαιρέσετε 15 ολόκληρους βαθμούς καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές, για το γεγονός δηλαδή ότι καταφέρνει να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ με ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ο ΠΑΟΚ παρακαλάει να πληρώσει ΔΙΚΑΙΑ. Αλλά δεν πειράζει, μπορείτε να υπερφορολογήσετε λιγάκι ακόμη τους ήδη γονατισμένους πολίτες αυτής της χώρας, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ παράλληλα εκατομμύρια σε φίλους σας με τροπολογίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ. Όσοι στέκονται εμπόδιο σε μία επένδυση που θα φέρει εκατομμύρια στον τόπο μας, θέσεις εργασίας, δυνατότητα άθλησης σε παιδιά και αναβάθμισης ενός βοσκότοπου, να ξέρουν καλά πως εγκληματούν όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον τόπο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΥΓ: Όλη η επαρχία κανονικά, εκδρομές με λεωφορεία, αυτοκίνητα, βανάκια και τρένα για το μεγάλο ραντεβού. Οι καντίνες στη θέση τους και η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ…..
YΓ: To νου σας εκεί στην ΕΠΟ για ενδεχόμενη τιμωρία με αφαίρεση βαθμών από τη νέα σέζον. Γιατί δεύτερο σκάνδαλο δε σας παίρνει.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.”

Σκληρή ανακοίνωση απ΄τον ΠΑΟΚ: “Διάλεξαν λάθος αντίπαλο”

Γεωργιάδης: Εξοργιστική απόφαση το -3

“Ξε-τιμωρήθηκε” ο ΠΑΟΚ! Ξέσπασμα με 3αρα στον Ατρόμητο

Νέα δίωξη κατά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Tα 4 δάχτυλα του Κουτρουμπή στον Ινσαουράλδε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε