Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Πηλοίδη!

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Πηλοίδη!

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το σπίτι του διαιτητή Τάσο Πηλοίδη -ενώ αυτός ήταν μέσα- το βράδυ της Πέμπτης. Ο διεθνής ρέφερι σφύριξε πριν μερικές μέρες το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, ενώ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους που θα σφυρίξουν τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στους “αιώνιους” την Κυριακή.

Ο Τάσος Πηλοίδης βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, στα Νότια Προάστια, την στιγμή της επίθεσης και αμέσως κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο φόρο πολυκατοικίας και αυτό διευκόλυνε τους δράστες να το προσεγγίσουν και να πετάξουν πέτρες πριν τραπούν σε φυγή.

Ο διαιτητές ενημέρωσε την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τον ΕΣΑΚΕ, ενώ δεν αποκλείεται την Παρασκευή (8/02) να δημοσιοποιήσει το θέμα με ανοιχτή επιστολή προς όλους τους φορείς και τα αρμόδια Υπουργεία αθλητισμού και δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τάσος Πιλοίδης ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών που σφύριξαν την περασμένη την Δευτέρα το ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΣΕΦ, ενώ είναι μέσα στους υποψήφιους για να διεθύνει τον τελικό του κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη…μάχη – “Πράσινες” φωνές για τη διαιτησία

Δ.Γιαννακόπουλος: Συγχαρητήρια σε Κορομηλά και Πηλοΐδη για τη νίκη

Πεδουλάκης: Δεν υπήρχαν τα ίδια κριτήρια

Μπαρτζώκας: Είχαμε πάθος και πήραμε τη σημαντική νίκη

Γιαννακόπουλος προς τους διαιτητές:Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ!

Ο…νόμος του ΣΕΦ – “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι και η πρωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε