Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Επίθεση" της ΕΟΚ στα ΜΜΕ για τον Μαυροκεφαλίδη

`Επίθεση` της ΕΟΚ στα ΜΜΕ για τον Μαυροκεφαλίδη
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.08.2011 | 15:40
Πρώτη δημοσίευση: 10.08.2011 | 15:40

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την FIBA να ακυρώνει την τιμωρία που έχει επιβάλει η ΕΟΚ στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που διέψευσαν κατηγορηματικά το συμβάν ενώ δημοσιοποίησαν και την έγραφο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Σχετικά με την προσπάθεια ορισμένων κύκλων να ειρωνευθούν την Ε.Ο.Κ. αλλά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη αλλοιώνοντας την πραγματικότητα ως προς την θέση της FIBA στην απόφαση της Ομοσπονδίας για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη παραθέτουμε ως μόνη απάντηση το έγγραφο της διεθνούς Ομοσπονδίας προς την Ε.Ο.Κ. με το οποίο ούτε «ακυρώνεται» η επιβληθείσα προς τον καλαθοσφαιριστή πειθαρχική ποινή ούτε φυσικά αποδοκιμάζεται η Ομοσπονδία όπως επιχειρούν να «ενημερώσουν» την κοινή γνώμη ενεργώντας κακόπιστα αδιαφορώντας για μια ακόμη φορά για τον σεβασμό στην αλήθεια και στην δημοσιογραφική δεοντολογία την οποία δυστυχώς όπως έχει αποδειχθεί συστηματικά και εκ προθέσεως παραβιάζουν.

Η Ε.Ο.Κ. θεωρεί ότι οι πολλοί πραγματικοί φίλοι του αθλήματος που ενδιαφέρονται για την πορεία της Εθνικής μας Ομάδας θα συμπαρασταθούν στην κοινή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της επικεντρώνοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στους παρόντες και στην υπεύθυνη απέναντί τους στάση απομονώνοντας τους θλιβερούς διαστρεβλωτές της αλήθειας οι οποίοι για το μόνο που ενδιαφέρονται χρησιμοποιώντας μάλιστα χαλκευμένες , φανταστικές και ψευδείς ειδήσεις είναι το να πλήξουν το κύρος της Ε.Ο.Κ. και του αθλήματος εξυπηρετώντας και υπηρετώντας το πιο σκοτεινό και θλιβερό παρασκήνιο.

Αυτά δηλώνοντας ότι δεν θα ξανασχοληθούμε με τους εν λόγω κύκλους τους οποίους αφήνουμε στην κρίση της μεγάλης φίλαθλης πλειοψηφίας."

Το έγγραφο της διεθνούς Ομοσπονδίας προς την ΕΟΚ αναφέρει:

"According to the FIBA Internal Regulations, the letter of clearance must mention any sanctions applied by the Hellenic Federation on the player. FIBA must be informed of such sanction."
 
"Σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς της FIBA, το letter of clearance πρέπει να αναφέρει όποιες τιμωρίες έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στον παίκτη. Η FIBA πρέπει να ενημερωθεί σχετικά με την τιμωρία."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο