Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε η ΑΕΚ τις επαφές με τους Ιταλούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους το ενδιαφέρον ιταλικής εταιρίας για να μπει στα διοικητικά της Ένωσης.
 
Μπορεί μέχρι τώρα ο Σταύρος Αδαμίδης να διέψευδε το ενδιαφέρον της ιταλικής εταιρείας “Petit Chateau” να αναμειχθεί στα διοικητικά της ΑΕΚ, αλλά με δηλώσεις του, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης το επιβεβαίωσε.
 
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους το ενδιαφέρον της ιταλικής εταιρίας για να μπει στα διοικητικά της Ένωσης και ξεκαθάρισε ότι τα κεφάλαια της συγκεκριμένης εταιρίας προέρχονται από την Ρωσία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Ελβετία (παρά μόνο ότι έχει τις καταθέσεις της σε ελβετικές τράπεζες).
 
“Υπάρχει ενδιαφέρον από την “Petit Chateau” για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μιλάμε μαζί τους. Δεν έχει σχέση με την Ελβετία η εταιρία. Τα κεφάλαια της είναι από την Ρωσία. Η εταιρία της έχει έδρα την Ιταλία. Εχουμε επαφές και τα πάντα θα κριθούν από τις οικονομικές εγγυήσεις που θα μας δώσει”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στα 2 εκατ.ευρώ που έχει ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ ως εγγυήσεις από την εταιρία με έδρα στην Βόρεια Ιταλία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε