Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του ο Παπουτσάκης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Εργοτέλη.
Οι σχετικές διεργασίες της Λίγκα πρόκειται να γίνουν την προσεχή Παρασκευή, με τον κ. Παπουτσάκη να επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα του, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Κρητικών αναφέρθηκε και στο όραμα μιας ενιαίας ομάδας από την Κρήτη στη μεγάλη κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη τόνισε αρχικά για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος: “Κάθε χρόνο υπάρχουν προβλήματα, καθυστερούμε τις διαδικασίες. Φέτος έχουν μαζευτεί κάποια πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι την Παρασκευή θα έχουμε σχεδόν τελειώσει”.

Ενώ για τις εκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα είπε: “Έχω σκοπό να δώσω υποψηφιότητα. Πολλοί από τους συναδέλφους με έχουν παροτρύνει, το πήρα και εγώ απόφαση και αν μας ψηφίσουν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να περάσουμε ότι το παιχνίδι είναι αυτό που βλέπουμε και όχι αυτό που δεν βλέπουμε”.

Όσον αφορά στο αν μπορεί η Σούπερ Λίγκα να διοργανώσει το πρωτάθλημα, υποστήριξε: “Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί και όλα θα μπουν σε μια τάξη. Μαζεύτηκαν όλα τα παρατράγουδα σε αυτή τη χρονιά. Η Πολιτεία έχει θέληση και από τη στιγμή που πειστούμε όλοι, θα αλλάξουν τα πράγματα σε μεγάλο ποσοστό.

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρχει και άλλος υποψήφιος στις εκλογές, είπε: “Δεν μπορώ να το γνωρίζω, θέλω να το πιστεύω. Τα μηνύματα που έχουμε, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση”.
 
Τέλος, για το όραμα που έχει πει για μια ομάδα της Κρήτης που θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία, δηλαδή τη συγχώνευση Εργοτέλη και ΟΦΗ, τόνισε: Αυτό το έχω πει εδώ και ένα χρόνο. Δεν χρειάζεται μόνο το Ηράκλειο, αλλά όλη η Κρήτη. Να την κρατήσουμε σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να δώσουμε στους φιλάθλους θέαμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε