Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε τις επαφές με Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
«Μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους και θα τα ξαναπούμε σύντομα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού συμπληρώνοντας ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν ικανοποιεί τον πελάτη του.

 Λέει αντίο στην ΑΕΚ ο “Ζορό”

 
Στην… γύρα για οικονομική βοήθεια ο Αδαμίδης

Για τις επαφές του Αργεντινού επιθετικού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την πρόταση της ΑΕΚ, η οποία δεν είναι ικανοποιητική, μίλησε ο Γκουστάβο Οναΐντια στην ιστοσελίδα «aek365.gr».
 
Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο τόνισε πως πλέον οι πιθανότητες να μείνει ο πελάτης του στην Ένωση είναι, ενώ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφή με τον Παναθηναϊκό.
 
«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρότασή της είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία» δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο, ενώ, αναφορικά με τον χρόνο που ζήτησε από την Ένωση, τόνισε: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ, διότι μελετάμε και άλλες προτάσεις. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα»!
 
Σε ερώτηση σχετικά με τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Ναι, μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όλα είναι θέμα χρημάτων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε