Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιβεβαίωση από Μιραλάς και… Μόγιες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της Έβερτον παρακολούθησε από κοντά τον Μιραλάς να αγωνίζεται με την Εθνική Βελγίου κόντρα στην Ολλανδία και ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για το πλεονέκτημα να αγωνίζεσαι στους εφοπλιστές.

Θέμα χρόνου είναι η μετακίνηση του Κέβιν Μιραλάς από την Ολυμπιακό στην ‘Εβερτον. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Superleague φέρεται να έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα για 4ετές συμβόλαιο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Την φημολογία ενίσχυσε το γεγονός πως ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες, παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό του Βελγίου με την Ολλανδία στις Βρυξέλλες μαζί με τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Μιραλάς μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ήταν εδώ ο προπονητής της Έβερτον; Δεν ξέρω… Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, κάποιες που έχουν ήδη αναφερθεί, όσο και κάποιες άλλες. Το πλεονέκτημα για μία ομάδα σαν την Έβερτον είναι ότι μπορεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες να παίζεις. Θα ήταν ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Μαρουάν Φελαϊνί (σ.σ. συμπαίκτης του στην εθνική Βελγίου). Για την ώρα, πάντως, αφήνω τα πάντα στον μάνατζέρ μου». 

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς χθες αναφερόταν στην Αγγλία πως ο 25χρονος άσος θα μετέβαινε στο Μέρσεϊσαϊντ για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. 

Στην Έβερτον ο Μιραλάς με 7,5 εκατ. ευρώ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε