Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιχείρηση άντι-Μαϊστόροβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σέλτικ και στην ΑΕΚ ψάχνουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. “Όχι” από Μπλάνκο.

Οι άνθρωποι της “Ένωσης” φαίνεται πως περίμεναν αυτή την εξέλιξη και έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Οι Γιάλενς, Μπραντάο και Σαρνερ βρίσκονται ψηλά στη λίστα, ενώ δεν αποκλείεται η έκπληξη με κάποιον από τους Μόρα, Κυργιάκο.
 
Ο Κέβ Γιάλενς είναι 32 χρονών, 10 φορές διεθνής με την εθνική Ολλανδία και αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Άλκμααρ. Στα θετικά του Ολλανδού είναι πως αγωνίζεται και ως δεξί μπακ ενώ το κασέ του δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.
 
Ακόμα πιο προσιτή περίπτωση είναι αυτή του Πάουλ Σάρνερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουίγκαν. Ο 30χρονος διεθνής Αυστριακος στόπερ είχε 38 συμμετοχές και 4 γκολ την περσινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.Στα υπόψη είναι και ο 23χρονος Πορτογάλος στόπερ της Σιένα Γκονσάλο Μπραντάο, που έχει συμβόλαιο ως το 2013 και την περασμένη σεζόν έκανε 21 εμφανίσεις στη Serie A.
 
Δύσκολα θα αποκτηθεί ένας εκ των Σωτήρη Κυργιάκου και Βαγγέλη Μόρα, καθώς ο πρώτος-ακόμη και αν μείνει ελεύθερος-έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο (1,6 εκατ. ευρώ) και ο δεύτερος δεσμεύεται από την Μπολόνια.
 
Όχι” από Μπλάνκο
 
Ελάχιστα βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη ήταν η πρόταση της διοίκησης της ΑΕΚ στον Ίσμαελ Μπλάνκο και όπως είναι φυσικό, θα απορριφθεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως η «Ένωση» πρόσφερε αύξηση των πάγιων αποδοχών του κατά 50.000 ευρώ (από 350 σε 400 χιλ. ευρώ) διατηρώντας τα υψηλά μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Ο «Ζορό» αρνήθηκε και πλέον-αν η ΑΕΚ δεν επανέλθει με νέα πρόταση που θα τον καλύπτει-θα περιμένει τη λήξη του συμβολαίου του σε ένα χρόνο ή κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε