Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Πανιώνιος: Όχι σε διοίκηση Πρωτοδικείου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος δηλώνει “παρών” και επισημαίνει ότι αντιτίθεται στην όποια προσφυγή σε Πρωτοδικείο αφού κάτι τέτοια υποδεικνύει ανικανότητα διοίκησης και έλλειψη θέλησης εκ μέρους των μετόχων.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η διακοπείσα Γενική Συνέλευση θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17 Ιουλίου με στόχο την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 2011/2012, καλώντας όλα τα μέλη να δώσουν το παρών, μεταξύ αυτών και τους Κωνσταντίνο Τσακίρη και Ηλία Λιανό.
 
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ανέφερε:
 
“Το Δ.Σ. τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. συνεδρίασε την 12η Ιουλίου και ασχολήθηκε με θέματα του Ερασιτέχνη καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ.
 
Αφού η αρμόδια επιτροπή μελέτης και κατάρτισης του προϋπολογισμού της νέας περιόδου παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία τα οποία επεξεργάσθηκε και υπέβαλε τις προτάσεις της, αποφασίσθηκε όπως η διακοπείσα Γενική Συνέλευση της 6/4/2011 επανασυγκληθεί την Δευτέρα 17 Ιουλίου για την ολοκλήρωση της συζήτησης και έγκρισης του προϋπολογισμού της περιόδου 2011/2012 και καλεί όλα τα ταμιακώς ενήμερα μέλη να παραστούν στην σχετική ενημέρωση και έγκριση.
 
Εν συνεχεία συζήτησε τα τεκταινόμενα των τελευταίων εβδομάδων στην Π.Α.Ε. και δηλώνει ότι :
 
– Αντιτίθεται στην όποια προσφυγή σε Πρωτοδικείο αφού κάτι τέτοια υποδεικνύει ανικανότητα διοίκησης και έλλειψη θέλησης εκ μέρους των Μετόχων. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και ο Ερασιτέχνης, σαν κάτοχος του 77% εν συνόλω των μετοχών είναι εδώ. Το παρόν Δ.Σ. της ΠΑΕ συνεχίζει την λειτουργία και το έργο του μέχρι της τυχόν εκλογής νέου ή αναδιάρθρωσης της σύνθεσής του.
 
– Καταδικάζει την παρατηρηθείσα τις τελευταίες εβδομάδες κατά συρροή δημοσίευση ανακοινώσεων και απόψεων οι οποίες δημιουργούνε μόνο κλίμα διχόνοιας και δεν βοηθούνε την λειτουργία της ΠΑΕ και απλώς υπονομεύουν το ήδη δύσκολο έργο της Διοίκησης. Καλεί δε τους πάντες να σέβονται την ιστορία και την προσφορά του καθενός στον ιστορικό μας Σύλλογο, είτε βρίσκονται είτε όχι σήμερα στα διοικητικά ή άλλα δρώμενα του Συλλόγου.
 
– Διευκρινίζει ότι η ιστοσελίδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει σκοπό την ενημέρωση των φιλάθλων του Πανιωνίου και την προβολή του έργου το οποίο συντελείται στα πολυπληθή τμήματα της οικογενείας του Πανιωνίου. Δεν αποτελεί forum προβολής προσωπικών απόψεων και θέσεων ούτε αντιπαραθέσεων και εφεξής θα λειτουργεί κάτω από την αυστηρή επίβλεψη των Προέδρων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ και των εντεταλμένων τους οργάνων.
 
– Σχετικά με την συνέλευση της Τετάρτης 13 Ιουλίου, η οποία ορίσθηκε μετά από την τοποθέτηση εκπροσώπων των κ.κ. Τσακίρη και Λιανού στην συγκέντρωση της 6ης Ιουλίου, θεωρεί ότι μετά την τελευταία ανακοίνωση τους δεν συντρέχει αυτή την στιγμή λόγος σύγκλησής της, μέχρι να οργανωθεί με πλήρη νομιμότητα και με προκαθορισμένες διαδικασίες.
 
– Καλεί όποιον και όποιους από τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, έχουν πρόθεση και διάθεση να ασχοληθούν και να βοηθήσουν στο έργο διοίκησης της Π.Α.Ε. να καταθέσουν γραπτώς πρόταση υποψηφιότητας διοίκησης στα γραφεία του Ερασιτέχνη μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Στην συνέχεια το Δ.Σ. ΤΟΥ Ερασιτέχνη θα προσπαθήσει να προτείνει μία ενωτική σύνθεση η οποία να μπορέσει προχωρήσει το έργο της ΠΑΕ. Στην προσπάθεια αυτή και παρά την πρόσφατη ανακοίνωσή τους, καλεί και τους κ.κ. Τσακίρη και Λιανό να συστρατευθούνε.
 
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε