Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρευνα στην Αγγλία για ρίψη αντικειμένων στο Τσελσι-Γουέστ Χαμ

Έρευνα στην Αγγλία για ρίψη αντικειμένων στο Τσελσι-Γουέστ Χαμ

Έρευνα διενεργεί η αστυνομία του Λονδίνου για τη συμπεριφορά των οπαδών της Γουέστ Χαμ στο παιχνίδι με την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.Οι αρχηγοί των “μπλε”, Τζον Τέρι και Φρανκ Λάμπαρντ δέχτηκαν χοτ ντογκ και κέρματα από την εξέδρα των φιλοξενούμενων

Η μητροπολιτική αστυνομία δέχθηκε επίσημη διαμαρτυρία για τα περιστατικά, ενώ ξεχωριστή έρευνα πραγματοποιεί και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Όλα άρχισαν στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Φρανκ Λάμπαρντ άνοιξε το σκορ στην εστία όπου βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων, φτάνοντας στα 200 γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι

Την ώρα που πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του και τον Τζον Τέρι που έκανε ζέσταμα πίσω από την εστία του Γιασκελάινεν, εκτοξεύθηκαν διάφορα κέρματα, ακόμα και ένα χοτ ντογκ προς το μέρους του 34χρονου διεθνή μέσου, ο οποίος έγινε επαγγελματίας στη Γουέστ Χαμ το 1995 και το 2001 έφυγε για τους “μπλε”.

Μικροένταση υπήρξε και μεταξύ Τέρι και οπαδών. Ο Άγγλος αμυντικός έκανε ζέσταμα μπροστά από την εξέδρα των φιλοξενουμένων. Οι οπαδοί του τα… έψαλλαν, με τον Τέρι να απαντά, σηκώνοντας “φανταστικά” τρόπαια!

Συλλήψεις δεν υπήρξαν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά οι υπάλληλοι της Τσέλσι θα εξετάσουν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου για να αναγνωρίσουν τους ενόχους.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν οι δηλώσεις του τεχνικού της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρνταϊς, που δήλωσε αρχικά: “Δεν είδα τίποτα από το συμβάν, αλλά δεν με ενδιαφέρει!”, για να συνεχίσει λέγοντας:“Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως ο Φρανκ Λάμπαρντ πέφτει πολύ μέσα στην περιοχή, χωρίς κανείς να λέει τίποτα. Εκτός αυτού, δεν βλέπω κάτι άλλο…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε