Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εργοτέλης – Κέρκυρα 3-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη επίθεση. Στο 6ο λεπτό μετά από σέντρα του Βερπακόφσκις ο επερχόμενος Ολίσε νίκησε τον Κωνσταντόπουλο. Το γρήγορο γκολ δεν βοήθησε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι, καθώς αφενός η Κέρκυρα βρέθηκε σε κακή μέρα και αφετέρου οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στην διατήρηση του σκορ.
 
Οι “Κρητικοί” όπως στο πρώτο έτσι και στο δέυτερο ημίχρονο χτύπησαν στην αρχή με τον Βερπακόφσκις από δημιουργό να γίνεται σκόρερ, στο 52΄. Στο 73΄ ο Μπούντιμιρ αφού πέρασε και τον Κωνσταντόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 3-0
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Εργοτέλη να πανηγυρίζει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του και να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης(57′ Βίσιο), Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε(77′ Καρέλης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις(77′ Μπέτο)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):
Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης(77′ Χάμπλ), Φλαβίνιο(59′ Λαμπρόπουλος), Τσίγκας, Γιάντσης(68′ Δεινόπαπας), Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Μάρκοβιτς, Μακρής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε