Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εργοτέλης – Ολυμπιακός 1-1

Εργοτέλης – Ολυμπιακός 1-1

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν πιάσουν κορυφή στην Σούπερ Λιγκ αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 84ο λεπτό.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δύο διαφορετικά πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο. Στο πρώτο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καλή απόδοση δείχνοντας διάθεση να πιέσουν και να καθαρίσουν το ματς. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 28΄ όταν ο Τοροσίδης με κεφαλιά νίκησε τον Δασκαλάκη μετά το χαμένο πέναλτι του Λούα Λούα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουμπάκη.

 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Εργοτέλη να φτάσει με αξιώσεις κοντά στα καρέ του Νικοπολίδη. Ο 37χρονος γκολκίπερ έσωσε την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν τα κατάφερε στο 84ο λεπτό, όταν ο Μπούντιμιρ από κοντά μετά από ασίστ του Μπαλάφα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και τρεις μπροστά από τον ΠΑΟΚ, ενώ την Κυριακή διεξάγεται το ντέρμπι των “πράσινων” με τον “δικέφαλο του βορρά” στην Τούμπα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ρομάνο, Μπαλάφας, Μπέτο (68′ Ορφανός), Λεάλ (78′ Βερπακόφσκις), Μπούντιμιρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Ντάτολο, Νταρμπισάιρ (63′ Ντιόγο, 83’ Μήτρογλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε