Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έριξε “άκυρο” η Παναχαϊκή σε ΑΕΚ για Φουρτάδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε ότι απέρριψε πρόταση 60.000 ευρώ από την Ένωση για τον Αφρικάνο σέντερ φορ.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσέφεραν 60.000 ευρώ για τον Φουρτάδο και η Παναχαϊκή ξεκαθάρισε ότι δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 100.000 εφόσον, βέβαια, βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Η πατρινή ΠΑΕ τόνισε επίσης πως για τον Αφρικανό επιθετικό δέχθηκε επίσημη κρούση και από την Μεμελόντι της Αφρικής, την οποία επίσης απέρριψε, εξηγώντας μάλιστα το λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

“Πρόταση για την απόκτηση του παίκτη της Παναχαϊκής Emilio Fourtado υπέβαλαν η Mamelodi Sundowns Football Club μια από τις καλύτερες ομάδες την νοτίου Αφρικής και η ΑΕΚ Αθηνών. Η νοτιοαφρικάνικη ομάδα προσέφερε 70.000 ευρώ και η ΑΕΚ 60.000 ευρώ εκ των οποίων 30.000 μετρητά και 30.000 μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέρριψε και τις 2 προτάσεις γιατί ο Emilio Fourtado αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του και σε κάθε περίπτωση απαντήσαμε και στις δύο ομάδες, ότι εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε με λιγότερο απο100.000 ευρώ και αυτά μετρητά, διότι είναι γνωστή η οικονομική ασυνέπεια στις μεταγραφές στον κύκλο του ποδοσφαίρου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε