Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έριξε “πεντάρα” στην… πρόβα ενόψει Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο φιλικό με την Καβάλα, καθώς κέρδισε με 5-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον ΠΑΟ. Αποχώρησε τραυματίας ο Τσιρίλο.
Ο προπονητής του “δικέφαλου του Βορρά”, Μάκης Χάβος, είχε την ευκαιρία να δει στον αγωνιστικό χώρο κάποιες από τις σκέψεις που κάνει εν όψει της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος και να πειραματιστεί σε σχήματα και πρόσωπα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.
 
Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 25ο λεπτό με πλασέ μετά από σέντρα του Βιτόλο, ενώ στο 37′ ο Ίβιτς με κοντινή προβολή μετά από ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια έκανε το 2-0. Από τη δεύτερη ασίστ του Βιεϊρίνια στο 45′ και το πλασέ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη διαμορφώθηκε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
 
Να σημειωθεί, ότι ο Τσιρίλο αποχώρησε από το ματς στο 43′ λόγω ενοχλήσεων στο αχίλλειο τένοντα και την θέση του πήρε ο Μαλεζάς.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δύο γκολ, αρχικά, με τον Βιεϊρίνια (49′) μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, και στη συνέχεια με τον Ελ Ζαρ (73′).
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46′ Κρέσιτς, 75′ Κουτζαβασίλης), Ετό (60′ Ελ Ζαρ), Κοντρέρας (65′ Μπαλάφας), Τσιρίλο (43′ Μαλεζάς), Λίνο (60′ Σακελλαρίου, 79′ Σταφυλίδης), Γκαρσία (65′ Τσουκαλάς), Βιτόλο (69′ Γεωργίου), Σαλπιγγίδης (46′ Σνάουτσνερ), Ίβιτς (60′ Φωτάκης), Βιεϊρίνια (65′ Κουτσιανικούλης), Αθανασιάδης (46′ Μουσλίμοβιτς).
 
Καβάλα: Βαγιέχο, Βλάχος, Οικονόμου, Θεοδωρέλης, Αυλωνίτης, Ντιέ, Ντικρόκ, Χργκόβιτς, Ονουάτσι, Αμπντούν, Νικουλάε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε