Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ερνάνι σε οπαδούς: Βασιστείτε πάνω μου! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες δήλωσε ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό με τα γκολ του και την απόδοσή του να κατακτήσει τα πάντα!

Για τους οπαδούς των “ερυθρόλευκων” είχε ένα μήνυμα: “Μπορούν να βασιστούν επάνω μου”.

Η νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Ερνάνι και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Δευτέρα ο Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα πανέτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα για τους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στους Πειραιώτες και έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον σύλλογο για να κατακτήσει τα… πάντα, όπως είπε!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να κάνω μία πάρα πολύ καλή σεζόν», τόνισε αρχικά για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και συνέχισε:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου με την ομάδα».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου, που είναι ο 12ος παίκτης του, λέγοντας: «Μπορούν να βασιστούν επάνω μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και με τα γκολ μου και με την καλή μου απόδοση, για να κατακτήσουμε τα πάντα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε