Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ερωτηματικό” ο Τζεμπούρ – Με κόσμο στη Ξάνθη ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν ακολούθησε ούτε την Πέμπτη το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των “ερυθρόλευκων” και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή για το ματς με τους Ακρίτες. Περισσότερους από 1.000 φιλάθλους τους θα έχουν οι Πειραιώτες στο ματς με τη Ξάνθη.

Η συμμετοχή του Ράφικ Τζεμπούρ στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη αποτελεί ερωτηματικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αλγερινός επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης (δεν έχει προπονηθεί ακόμα κανονικά αυτή την εβδομάδα), ενώ ο Μόνχε ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό. Από την προπόνηση του Ολυμπιακού απουσίαζε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λόγω της άδειας που έχει πάρει από τη διοίκηση. Ο παίκτης έχει μεταβεί στην Αργεντινή και θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Με κόσμο στην Ξάνθη

Κατόπιν των σχετικών συνεννοήσεων και με την έγκριση της αστυνομίας, αλλά και της ακριτικής ομάδας, οι “ερυθρόλευκοι” εξασφάλισαν περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη για τη 18η αγωνιστική.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους:

“H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο «SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA» την Κυριακή 22/01/2012 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», είσοδος VIP, την Παρασκευή 20/1 και ώρες 10:00 – 18:00.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του. Η Τιμή του εισιτηρίου είναι: 25 ευρώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε