Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται για να δοκιμαστεί ο “έτοιμος” Λουσέν

Έρχεται για να δοκιμαστεί ο “έτοιμος” Λουσέν

Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός που έχει να παίξει 1,5 χρόνο μπάλα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προσφέρει. Έτοιμος δηλώνει ο ίδιος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει τον παίκτη από την Ισπανία, άλλωστε ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σαραγόσα, ενώ αγωνίστηκε και στις Θέλτα, Ατλέτικο και Σανταντέρ. Ο Πίτερ Λουσέν τραυματίστηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη και έκτοτε δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Ισπανική ομάδα, δοκιμάστηκε από Κολωνία και Σέλτικ αλλά δεν έπεισε οπότε παραμένει άνεργος. 

Την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα, αρχικά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα πάει στα Σπάτα για να προπονηθεί και να αποδείξει στον Χιμένεθ ότι είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στη Sportday τόνισε ότι είναι έτοιμος: “Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υπογράψω στην ΑΕΚ. Περιμένω πώς και πώς να ξαναπαίξω. Μου έχει λείψει η μπάλα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε