Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έρχεται η UEFA για τα στημένα - Ραντεβού Παπανδρέου, Πλατινί

Έρχεται η UEFA για τα στημένα - Ραντεβού Παπανδρέου, Πλατινί
ΦΩΤΟ REUTERS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.07.2011 | 16:30
Πρώτη δημοσίευση: 21.07.2011 | 14:08

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό ο πρόεδρος της, Μισέλ Πλατινί θα έρθει στην Ελλάδα και θα συναντήσει μάλιστα τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Γερουλάνος: Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος

Το κλιμάκιο της UEFA θα έρθει την Τρίτη 26 Ιουλίου στην Αθήνα με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατίνι, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Παύλο Γερουλάνο.

Ενδεικτικό των προθέσεων της UEFA για άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των στημένων αγώνων, είναι η συνάντηση που θα έχει, την ίδια ημέρα, ο Μισέλ Πλατινί με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

"Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου της UEFA στην Αθήνα, την Τρίτη 26 Ιουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί".   Διαδώστε αυτό το άρθρο