Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται και “βουλιάζει” το αεροδρόμιο!

Κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου απομένουν για να τελειώσει η μεταγραφή του Ριέρα στον Ολυμπιακό. Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Ισπανός σουπερ σταρ και ο κόσμος των “ερυθρόλευκων” ετοιμάζει υποδοχή αλά… Τζιοβάνι.

Το NewsIt σας έχει πληροφορήσει από την Παρασκευή για την συμφωνία του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ (και για όλες τις λεπτομέρειες) που κάποιοι ανακαλύπτουν σιγά – σιγά. Η συμφωνία, λοιπόν, είναι δεδομένη. Ολυμπιακός και Λίβερπουλ έχουν δώσει τα χέρια εδώ και δύο μέρες. Μάλιστα το Σάββατο ο Σωκράτης Κομινάκης πήρε το “ΟΚ” από την Λίβερπουλ για να μεταβεί στην Ελβετία όπου προετοιμάζεται η αγγλική ομάδα για να συζητήσει από κοντά με τον 28χρονο Ισπανό χαφ και τον εκπρόσωπο του. Το δεξί χέρι του Βαγγελη Μαρινάκη χειρίζεται από την αρχή την μεταγραφή και συναντήθηκε με τον Ριέρα. Οι επαφές θα συνεχιστούν και σήμερα για να καθοριστούν ο χρόνος του συμβολαίου (3ετές ή τετραετές) και οι συνολικές απολαβές του παίκτη. Η πρόταση του Κομινάκη φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους για την επίτευξη στόχων.
 
Μπορεί ο μάνατζερ του Ισπανού χαφ να διαδίδει πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό γίνεται για ευνόητους λόγους. Η αλήθεια είναι πως σύντομα, ίσως και την Δευτέρα ο Αλμπέρτ Ριέρα θα πάρει το αεροπλάνο για το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
 
Στον κόσμο του Ολυμπιακού επικρατεί… πανζουρλισμός για την μεταγραφή του Ισπανού σούπερ σταρ και αναμένεται πλήθος κόσμου κατά την άφιξη του στην χώρα μας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε