Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται και υπογράφει ο Φέισα

Στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Λιούμπομιρ Φέισα, που αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσει την 4η μεταγραφή του Ολυμπιακού, με την Παρτιζάν να βάζει στα ταμεία της 2 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί ο Σάντσες.

Στον Ολυμπιακό όχι απλά επιβεβαιώνουν την είδηση που είδε, αρχικά, το φως της δημοσιότητας από σέρβικα ΜΜΕ, αλλά κάνουν λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 23χρονου επιτελικού μέσου της Παρτιζάν, Λιούμπομιρ Φέισα.

Ουσιαστικά το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη. Ο Φέισα έχασε όλη την περσινή σεζόν εξαιτίας επέμβασης στους χιαστούς και οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να βεβαιωθούν πως ο παίκτης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν θα έχει προβλήματα στο μέλλον. Για αυτό τον λόγο αναμένεται στην Ελλάδα ίσως και την Δευτέρα και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Και μόνο το γεγονός πως οι “Πειραιώτες” θα βγάλουν από τα ταμεία τους 2 εκατ. ευρώ για τις απαιτήσεις της Παρτιζάν δείχνει πόσο πολύ υπολογίζουν στον Φέισα, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Κοβάσεβιτς, με την σύμφωνη γνώμη των Μαθία και Βαλβέρδε.

Αξίζει να αναφερθεί πως η μεταγραφή του Φέισα δεν επηρεάζει την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, στην οποία θα υπάρξουν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε