Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Έρχεται με… τούμπες

Οι τούμπες είναι πανηγυρισμός σήμα κατατεθέν του Λούα Λούα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Λούα Λούα. Σε πρώτο πλάνο τα ονόματα του Κεϊρίσον και του Μπραντάο για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Το βράδυ θα βρίσκεται στη χώρα μας ο Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος θα “τσεκαριστεί” από τον Ζίκο και αν ικανοποιήσει θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Κονγκολέζου θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια.

 
Για την θέση του ελεύθερου επιθετικού οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Έλτον Μπραντάο της Σάο Καετάνο. Το ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε και από τον Ζίκο ενώ “αγκάθι” για αυτήν την περίπτωση παραμένει το ποσό που θέλει η ομάδα της Βραζιλίας για να παραχωρήσει τον παίκτη και αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.
 
Μία ακόμα περίπτωση που βλέπουν “ζεστά” στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Κεϊρίσον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίζεται στην Μπενφίκα με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα αρέσει πολύ τόσο στον Ζίκο, όσο και στην διοίκηση των “Πειραιωτών”, ενώ στα συν του παίκτη είναι ότι έχει δικαίωμα συμμέτοχης στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Αυτό δεν ισχύει όμως και για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς που ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.
 
Την ίδια ώρα ο Ζίκο βλέπει τους τραυματίες να γυρίζουν και να αποκτά ευχάριστους πονοκεφάλους όσων αφορά το καρταρτισμό της ενδεκάδας για τον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ζεβλάκοφ και Τοροσίδης είναι ήδη έτοιμοι, ενώ στο ματς με τον Άρη ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ντιόγκο. Μετά το διάστημα των διακοπών θα επιστρέψουν οι Λεντέσμα και Ντάρμπισιρ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε