Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έρχεται ο Ιμπαγάσα, κοντά και ο Καμορανέζι

Τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο για “τελειωμένη” μεταγραφή του παίκτη της Γιουβέντους, αλλά ο Ολυμπιακός διαψεύδει. Νέα βελτιωμένη πρόταση των “ερυθρόλευκων” σε Ιμπαγάσα, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα footballpress.net αναφέρει ότι μετά απο 8 χρόνια στη “Βέκια Σινιόρα”, ο 34χρονος αποχαιρετά το Τορίνο και πηγαίνει στον Ολυμπιακό, έναντι 2 εκ.ευρώ. Η είδηση μεταδόθηκε και από την Rai Sport.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Καμορανέζι θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός όμως όχι απλά δεν επιβεβαιώνει αλλά διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη λόγω οικονομικών διαφορών.

Εν τω μεταξύ, για μια ακόμη άφιξη προετοιμάζονται στον Πειραιά, καθώς στην τελική της ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση χθές, η οποία είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη, με συνέπεια να έχει επέλθει προφορική συμφωνία.

O παίκτης αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε