Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έρχεται ο Ρουίς – Κλείνει Τσάβες ο Ολυμπιακός

Έρχεται ο Ρουίς – Κλείνει Τσάβες ο Ολυμπιακός

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Άλαν Ρουίς για να υπογράψει στους “ερυθρόλευκους”, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι των προσπαθούν να ολοκληρώσουν και την μεταγραφή του Κριστιάν Τσάβες.

Ο μάνατζερ του Άλαν Ρουίς, Φερνάντο Κοσεντίνο θα ταξιδέψει στην Αργεντινή και στον Ολυμπιακό περιμένουν να επιστρέψει τις επόμενες μέρες μαζί με τον παίκτη και όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο ο  Ολυμπιακός θα πάρει το 70% των δικαιωμάτων του 18χρονου Αργεντινού μέσου με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ. 

Την ίδια ώρα κινητοποίηση υπάρχει και για την περίπτωση του Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων θα ενταθούν μέσα στην εβδομάδα, ενώ δεδομένη είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να πάρουν τον Αργεντινό μέσο δανεικό για έναν χρόνο δίνοντας 1 εκατ. ευρώ και βάζοντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η Μπόκα επιθυμεί να πουλήσει τώρα τον παίκτη και να βάλει άμεσα στα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε