Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται στον ΠΑΟ για να πει ότι θέλει να φύγει ο Μάτος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα την Τρίτη αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θα ζητήσει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Μετά τις δήλώσεις του ίδιου ήρθαν και αυτές του συνεργάτη του μάνατζερ του Μάτος, Κάρλος Λέιτε σε Βραζιλιάνικη εφημερίδα: “Θα μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό για να του δείξουμε πως δεν αξίζει να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι δυστυχισμένος και δεν θα ΄χει καμία επιθυμία παραμονής στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτό που θέλουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο προπονητής της Μποταφόγκο, ομάδα στην οποία έπαιζε ως δανεικός ο Μάτος, Κάιο Ζούνιορ τόνισε: “Είναι δύσκολο να σχολιάσω την υπόθεση του Μάτος με τον Παναθηναϊκό γιατί η εξέλιξη της δεν εξαρτάται ούτε από μένα ούτε ίσως από τον ποδοσφαιριστή μου. Είναι θέμα μεταξύ των δυο κλαμπ, έτσι το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει στο επόμενο ματς με την ελπίδα πως θα είναι εδώ στο μεθεπόμενο ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε