Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκα” βραβεία με κορυφαίο τον Τεόντοσιτς

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας στο γκαλά που έγινε στο Παρίσι. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον Σέρβο και ο Κλέιζα που παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Μεγάλη τιμή για τον Σέρβο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού που ψηφίστηκε MVPτης Ευρωλίγκα για την σεζόν 2009-10. Ο Τεόντοσιτς δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί και το βραβείο του παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος.


Παράλληλα εκτός από τον Σέρβο στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης συμπεριελήφθη και ο Λίνας Κλέιζα ενώ τις υπόλοιπες θέσεις συμπληρώνουν οι Χουαν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Κριάπα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Άλεξ Μάριτς της Παρτιζάν.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ήταν οι Μπο ΜακΚάλεμπ (Παρτιζάν), Τζος Τσίλντρες (Ολυμπιακός), Ραμούνας Σισκάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα).

Ο Λίνας Κλέιζα παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, ο Βίκτορ Κριάπα αυτό του καλύτερου αμυντικού και ο Ρίκι Ρούμπιο αυτό του καλύτερου νέου παίκτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε