Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ερυθρόλευκη Σ-ΚΟΥΠΑ – Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το 25ο πρωτάθλημα και το 10 νταμπλ της ιστορίας του στο βόλεϊ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που “καθάρισε” και στο τρίτο ματς τον Ηρακλή με 3-0 σετ, ολοκληρώνοντας τη φετινή εντυπωσιακή πορεία του.

Τι κι αν ήταν απλήρωτοι όλη τη χρονιά. Τι κι αν έχασαν το καλοκαίρι τον παίκτη-σύμβολο, Ιβάν Μίλκοβιτς. Τα παιδιά του Γιάννη Καλμαζίδη σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους και κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Μετά τις δύο νίκες τους στη Θεσσαλονίκη οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά των τελικών με… σκούπα και δεν την άφησαν να πάει χαμένη.

Πήραν το πρώτο σετ, στο άδειο λόγω τιμωρίας Μελίνα Μερκούρη, με 25-21. Στο δεύτερο ο Ηρακλής κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 23-20, αλλά με μία ακόμη επική αντεπίθεση οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 και ουσιαστικά αγκάλιασαν και με τα δύο χέρια την κούπα.

Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα με 25-19 το τρίτο σετ και έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτράπηκε η είσοδος των φίλων του Ολυμπιακού που είχαν μαζευτεί ώστε να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες.

Τα σετ: 25-21, 26-24, 25-19.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε