Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκη” λίστα με… βόμβες για τη θέση του μέσου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ φαίνεται πως είναι ένα υπαρκτό ενδεχόμενο πρωταθλητές Ελλάδας. Τα ονόματα που βρίσκονται στα υπόψη των “ερυθρόλευκων”. Παίκτες απ’ την “Μπάρτσα” βλέπουν οι Πειραιώτες. Πάντα στα υπόψη ο Τζιόλης.
Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να περιμένει την ολοκλήρωση των φιλικών του Ολυμπιακού για να δει αν θα προχωρήσει σε μία μεταγραφή, αλλά το πιο πιθανό είναι να γίνει, τουλάχιστον, άλλη μία προσθήκη, ενός αμυντικού μέσου.
 
Μέσα στις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τους “ερυθρόλευκους” είναι κι αυτή του Κάρλος Σάντσες, του οποίου η περίπτωση, όμως, όπως προαναφέραμε, έχει «παγώσει».
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρωταθλητής” ο Ολυμπιακός έχει δύο λύσεις για τη θέση του μέσου και μάλιστα έτοιμους να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα λόγω της ποιότητάς τους. Ο λόγος για τους Μαχαμαντού Ντιαρά και Ορλάντο Ένχελαρ.

Σύμφωνα με την “Real News”, μία ακόμα λύση για τον χώρο του κέντρου, την οποίο προωθεί μάλιστα ο Εντουάρντο Μαθία, είναι αυτή του Ουρουγουανού Αρεβάλο Ρίος, που απασχόλησε και στο παρελθόν τους Πειραιώτες.

 
Ένας από τους ποδοσφαιριστές πάντως που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σιένα.
 
Ο Τζιόλης βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (26 ετών), είναι διεθνής με την Ελλάδα και μπορεί να καλύψει με επιτυχία το ρόλο του αμυντικού μέσου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε τις αρχές Αυγούστου προτού κλείσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, αυτό το θέμα.
 
Η… ονοματολογία πάντως δεν τελειώνει εδώ, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ”, στον Ολυμπιακό υπάρχει λίστα με ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα οι οποίοι παραχωρούνται στον Θρύλο και μάλιστα με αρκετά καλούς όρους.
 
Ο λόγος για τους Χλεμπ, Κεϊρίσον και Ντος Σάντος. Οι δύο πρώτοι παραχωρούνται από τους Ισπανούς και ως μεταγραφή, ενώ ο τελευταίος υπό τη μορφή δανεισμού χωρίς όμως οψιόν αγοράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε