Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκη” πρόκριση με τεσσάρα – Ο Πάντελιτς…ζωγράφισε, ο Ντιόγο “επέστρεψε”

Οι ερυθρόλευκοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους αλλά πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά με το ευρύ 4-0 επί του Πανιωνίου. Ο Πάντελιτς ήταν ο πρωταγωνιστής σκοράροντας δύο φορές, ενώ ο Ντιόγο σημείωσε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη παρουσία του στον Ολυμπιακό. Φωνάζει για πέναλτι στο 0-0 ο Πανιώνιος.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Αλλαγή δεδομένων με Κάρολ – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αρχικά με τη μικρή προσέλευση του στο Γ. Καραϊσκάκης και στη συνέχεια με τις αποδοκιμασίες προς παίκτες αλλά και προπονητή (χλιαρές).

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν παγωμένοι στο ματς και ο Πανιώνιος ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι στο 6′ όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Κούτσι. Ο Αρετόπουλος δεν έδωσε την παράβαση και 5 λεπτά αργότερα ο Μάρκο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ.

Ο Σέρβος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μιχαηλίδη και αποθεώθηκε από τους οπαδούς. Πάντως το τέρμα δεν έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που συνέχισαν να είναι νωθροί και να μην  μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε. Ο Φουστέρ στο 50΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 66′ ο Πάντελιτς μίλησε και πάλι. Έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Νεοσμυρνιώτες κατέρρευσαν μετά το δεύτερο γκολ του Πάντελιτς και έτσι ο Ντιόγο στο 78′ με το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς και τον νεαρό Λυκογιάννη που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των ερυθρόλευκων και στο 88′ ο Αμντούν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ΟΦΗ – Πανσερραϊκός.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Φετφατζίδης (46′ Μοντέστο), Φουστέρ (60′ Ντιόγο), Πάντελιτς (82′ Λυκογιάννης).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Όμο, Κουλουχέρης (68′ Μενδρινός), Σιόβας, Κουρντί , Ρόκας, Σάμαρης (84′ Αναστασόπουλος), Κούτσι, Οκόγιε, Σκέμπρι (75′ Ρόβας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε